آرشیو تیر ماه 1400

مشاوره حقوقي وكيل دات كام

دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۳

سفته چيست

۳ بازديد

سفته يكي ديگر از اسناد تجاري است كه در ادامه به توضيح درباره آن مي‌پردازيم. سفته براي اولين بار در اروپا رواج يافت و از آن‌جا به سراسر دنيا صادر گشت. امروزه در كشور ما از اين سند بيش از برات استفاده مي‌شود. در واقع سندي است كه بيشتر از برات و كمتر از چك كاربرد دارد و بعد از چك مهم‌ترين سند تجاري محسوب مي‌شود. سفته سندي است كه به موجب آن صادر كننده متعهد به پرداخت وجه درج شده در آن مي‌باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اسناد تجاري كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : سفته چيست

تعريف

طبق ماده 307 قانون تجارت سفته يا همان فته طلب يك سند تجاري است. يعني از حمايت‌هاي خاص قانون گذار برخوردار است. صدور اين سند به معناي متعهد شدن فرد امضا كننده آن مي‌باشد. متعهد بايد در تاريخ مشخص يا به صورت حال مبلغ مندرج در سند را به فرد دارنده سند كه حتي مي‌تواند در وجه حامل باشد بپردازد. 

اين سند تجاري بايد به صورتي كه قانون تجارت مقرر كرده است تنظيم شود. زيرا در غير اين صورت دارنده آن نمي‌تواند از مقررات مربوط به آن در قانون تجارت استفاده كند.
در سفته فقط دو نفر نقش دارند كه متعهد و دارنده مي‌باشند.

متعهد شخص مديون است كه بايد مبلغ را پرداخت كند و دارنده منتفع سند يا طلبكار است كه مبلغ را دريافت مي‌كند.

مندرجات سفته

طبق ماده ۳۰۸ قانون تجارت فته طلب بايد امضاء يا مهر داشته باشد و همچنين بايد داراي تاريخ باشد. اين شرايط لازمند ولي كافي نيستند. بنايراين قانون تجارت شرايط بيشتري را برمي‌شمارد:

۱ – مبلغي كه بايد تاديه شود با تمام حروف.

۲ – گيرنده وجه | سفته

گيرنده وجه شخصي است كه سفته در وجه يا به حواله كرد او صادر مي‌گردد، اما همان طور كه گفته شد در اين سند مي‌توان نام كسي كه سفته به نفع او صادر مي‌شود را ذكر نكرد يعني سفته را در وجه حامل صادر نمود.

۳ – تاريخ پرداخت

همان طور كه در ماده هم آمده است ذكر تاريخ پرداخت در سفته ضروري است.
نكته: اگر در سفته تاريخ ذكر نشود، سند حال است.

قواعد كلي

به طور كلي عدم ذكر تاريخ در اسناد تجاري به ضرر صادر كننده آن تمام مي‌شود. چرا كه تعهد او حال مي‌شود و به محض صدور سند مسئوليت پرداخت بر عهده او قرار مي‌گيرد.

همچنين قانون كلي كه بر تمام اسناد اعم از تجاري و غير‌تجاري حاكم است اين است كه اين اسناد بدون مهر يا امضا ارزشي ندارند. چرا كه سند بدون مهر يا امضا قابليت استناد به فرد خاصي ندارد. بنابراين اگر در سفته‌اي تمام مندرجات به درستي تكميل شود اما امضا يا مهر نشود سند به طور كلي از درجه اعتبار ساقط است.

توصيه مي‌كنيم مقاله برات را مطالعه فرماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سفته، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سفته پاسخ دهند .

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

منبع : سفته چيست

 

 

اسناد در وجه حامل

۳ بازديد

آيا مي‌دانيد به چه اسنادي در وجه حامل گفته مي‌شود؟ آيا مقررات مربوط به آن را مي‌دانيد؟ در ادامه به بررسي اين اسناد و مقررات حاكم بر آن و همچنين به توضيح مفقود شدن آن مي‌پردازيم. قانون تجارت تعريف دقيقي از اين اسناد ارائه نكرده است ولي اسناد در وجه حامل عبارتند از نوشته‌اي كه به موجب آن امضا كننده متعهد مي‌شود در وعده معين، مبلغ معيني را به دارنده سند پرداخت كند. رايج‌ترين سند در وجه حامل چك‌هاي در وجه حاملند اما به چك محدود نمي‌گردند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : اسناد در وجه حامل

تعريف

اين اسناد يا در زمينه تجاري و يا در زمينه مدني صادر مي‌شوند. اين موضوع هم با توجه به اينكه سند براي امور تجاري صادر شده باشد يا براي امور مدني مشخص مي‌شود.
سند در وجه حاملي را كه تجار صادر مي‌كنند تجارتي است. البته اين مورد يك استثناء هم دارد و آن اين است كه ثابت شود سند مربوط به امور تجارتي نيست.

مقررات مربوط به سند در وجه حامل

اثبات مالكيت سند

طبق ماده ۳۲۰ قانون تجارت، دارنده هر سند در وجه حامل مالك است و حق مطالبه وجه آن را داراست مگر در صورت اثبات خلاف آن…
اين ماده به اين معناست كه سند در وجه حامل، مانند اسناد تجاري ديگر، به خودي خود نماينده طلب است و دارنده‌اي كه آن را در دست دارد، نياز به اثبات وجود طلب به طريق ديگر ندارد و هرگاه شخص ديگري مدعي مالكيت سند باشد، بايد خلاف آن را اثبات كند.

موعد پرداخت

پرداخت وجه سند بايد در سر وعده باشد. يعني موعدي كه در خود سند براي پرداخت تعيين گشته است.

نقل و انتقال سند در وجه حامل

سند در وجه حامل از طريق قبض و اقباض منتقل مي‌گردد و دارنده اين سند حق دارد هنگام وعده وجه آن را از متعهد دريافت كند و متعهد نمي‌تواند به موجب ايراداتي كه مي‌توانست آن‌ها را عليه دارندگان قبلي مطرح كند، از پرداخت وجه سند به دارنده فعلي خودداري كند.

مفقود شدن سند در وجه حامل

گاهي اوقات ممكن است كه سند در وجه حامل گم شود. قانون گذار براي جلوگيري از تضييع حقوق مالك واقعي سند مقرراتي را وضع كرده است.

الف – اسناد در وجه حامل داراي كوپن

اين اسناد به دليل اينكه در فواصل مختلف امكان پرداخت بهره به دارنده را داشته باشند، به همراه كوپن در اختيار دارنده قرار مي‌گيرند.

مفقودي

طبق ماده ۳۲۲ قانون تجارت در صورت مفقودي سند در وجه حامل داراي كوپن (كه اين كوپن‌ها سند دريافت منفعت براي دارنده است) دارنده واقعي مي‌تواند بطلان آن‌ها را از دادگاه تقاضا نمايد.
بنابراين قانون گذار به مالك اجازه داده در صورت مفقود شدن ابطال آن‌ها را درخواست كند.

پيگيري دعواي ابطال سند مفقود شده

در محكمه خواهان بايد با دلايل محكمه پسند تعلق اسناد به خود و همچنين مفقودي آن‌ها را اثبات كند. چنانچه صرفا برگه‌هاي كوپن مفقود شده باشد ارائه خود سند اصلي كفايت مي‌كند.

مرحله اعلان در جرايد

اگر دادگاه دلايل را پذيرفت و مالكيت خواهان بر اسناد مفقودي ثابت شد، محكمه دستور اعلان در جرايد را مي‌دهد تا به دارنده فعلي سند اخطار دهند. اگر از تاريخ انتشار اولين اعلان تا سه سال سند ابراز نشود دادگاه حكم به ابطال آن صادر مي‌نمايد.
اين اخطار طبق ماده ۳۲۷ قانون تجارت بايد سه دفعه در روزنامه رسمي منتشر شود.

سرانجام دعوا

 
طبق ماده ۳۲۸ قانون تجارت اگر پس از اعلان در روزنامه رسمي، سند مفقود ابراز شود، دادگاه به مدعي مهلت مناسبي داده، به او اخطار مي‌كند كه چنانچه تا پايان مهلت، دعوي خود را تعقيب و دلايلش را ارائه نكند، محكوم خواهد شد و سند به ابراز كننده آن مسترد خواهد گرديد.
و در ماده ۳۲۹ قانون تجارت آمده كه اگر در ظرف مدت مقرر در ماده ۳۲۴ و اعلان شده سند ابراز نشود، دادگاه آن را باطل اعلام خواهد كرد.
ابطال سند هم به وسيله درج در روزنامه رسمي و هر وسيله ديگري كه دادگاه مقتضي بداند، به اطلاع عموم خواهد رسيد.
پس از صدور حكم ابطال مدعي حق دارد صدور سند جديد را تقاضا كند اگر كوپن‌ها حال شده باشند وي حق مطالبه مبلغ آن را نيز خواهد داشت.

ب – اسناد ديگر در وجه حامل

طبق ماده ۳۳۲ قانون تجارت هر گاه سند گم شده از اسناد نام‌برده در ماده ۳۲۲ نباشد:
محمكه در صورت محق بودن مدعي، به تاريخ پرداخت سند مي‌نگرد. اگر حال باشد دستور پرداخت آن را در صندوق دادگستري مي‌دهد. اگر موعد‌دار باشد و موعد آن نيز رسيده باشد همين دستور را خواهد داد.

توصيه مي‌كنيم مقاله برات را مطالعه نماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله چك را مطالعه نماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله سفته را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اسناد در وجه حامل، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اسناد در وجه حامل پاسخ دهند .

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

منبع : اسناد در وجه حامل

فروش مال غير

۶ بازديد

وقتي دو نفر ‌‌‌‌مي‌خواهند كه چيزي را در قبال چيز ديگر به يكديگر بدهند در واقع با هم معامله كرده‌اند و هر فرد موظف است كه هر چيزي را كه مابه‌ازاي معامله قرار داده است به طرف ديگر بپردازد. اما در برخي موارد ممكن است معاملات اشكالاتي داشته باشند و جرم فروش مال غير در آن‌‌‌‌‌ها صورت بگيرد. در ادامه قصد داريم در مورد جرم فروش مال غير توضيحاتي را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

منبع : فروش مال غير

 

 

 

فروش مال غير به چه معناست‌‌‌‌‌‌ ؟

‌فروش ما‌ل غير يكي از جرائمي است كه قانونگذار براي آن مجازاتي را در نظر گرفته است. در اين نوع جرم شخص مجرم مال فرد ديگر را بدون ‌اجازه او به فروش ‌‌‌‌مي‌رساند. براي مثال تصور كنيد خانه‌‌‌‌‌‌اي داريد كه كسي در آن‌ زندگي ‌‌‌‌نمي‌كند و فرد مجرم خانه شما را بدون اجازه شما اجاره ‌‌‌‌مي‌دهد كه در اين صورت ‌فروش ما‌ل غير صورت گرفته است و شما ‌‌‌‌مي‌توانيد مالكيت خود اعلام نماييد و از مجرم در دادسرا شكايت كنيد. ‌فروش ما‌ل غير در دو قالب فروش اموال منقول و غير منقول صورت ‌‌‌‌مي‌گيرد كه با هم تفاوت‌‌‌‌‌هايي دارند.

فروش اموال منقول

مال منقول به مالي‌ گفته ‌‌‌‌مي‌شود كه اگر جابه‌جا شود آسيبي به آن ‌‌‌‌‌نمي‌رسد و از ارزش آن كم ‌‌‌‌نمي‌شود. براي مثال ساعت، لوازم قيمتي و طلا جزو اموال منقول به حساب آمده و مجرم ‌‌‌‌مي‌تواند با سوء استفاده از آن‌‌‌‌‌ها مرتكب جرم‌‌ فروش ما‌ل غير شود.

فروش اموال غير منقول

مال غير منقول به مالي گفته ‌‌‌‌مي‌شود كه‌ امكان جابه‌جايي آن وجود نداشته باشد، براي مثال خانه و زمين دو مال غير منقول به حساب ‌‌‌‌مي‌آيند كه مجرم با سوء استفاده از اين دو نوع مال نيز ‌‌‌‌مي‌تواند مرتكب جرم ‌فروش ما‌ل غير شود.

آيا در صورت وقوع جرم فروش مال غير ممكن است مالك و خريدار نيز مجرم محسوب شوند‌‌‌‌‌‌ ؟

شايد برايتان عجيب باشد كه بگوييم فقط شخصي كه مرتكب ‌فروش ما‌ل غير شده است (يعني فروشنده) مجرم نيست و ممكن است مالك يا خريدار نيز مجرم به حساب بيايند. در ادامه چگونگي مجرم شناخته شدن مالك و خريدار شرح داده شده است:

مجرم شدن مالك

در برخي موارد ديده شده است كه مالك نيز در ‌فروش ما‌ل غير مجرم شناخته ‌‌‌‌مي‌شود. اگر مالك متوجه شود كه مالش بدون اجازه او معامله شده است ‌‌‌‌مي‌بايست در مدت زمان يك ماه به دادگاه مراجعه نمايد و مالكيت خود را اعلام كند و در غير اين صورت ممكن است دادگاه او را مجرم به حساب بياورد. دليل آن است كه در برخي موارد مالك و فروشنده با هم هماهنگ هستند تا از خريدار كلاهبرداري كنند.

مجرم شدن خريدار

در اين نوع جرم ممكن است خريدار نيز مجرم شناخته شود، اگر خريدار از وقوع جرم ‌فروش ما‌ل غير اطلاعي نداشته باشد مجرم نيست اما ‌اگر از اين جرم اطلاع داشته باشد و با وجود‌ مطلع بودن از عدم مالكيت فروشنده باز هم معامله را انجام ‌دهد مجرم است و دادگاه او را در جرم شريك ‌‌‌‌مي‌داند. دليلش آن است كه ممكن است خريدار و فروشنده با هم تباني كرده باشند تا از شخص مالك كلاهبرداري نمايند.

چگونه پس از پس از وقوع جرم فروش مال غير مال را پس بگيريم‌‌‌‌‌‌ ؟

در صورتي كه جرم ‌فروش ما‌ل غير انجام شده باشد شاكي ‌‌‌‌مي‌بايست به دادسراي كيفري مراجعه نمايد و با طرح دعوا از دادسرا بخواهد كه مال او را به او بازگرداند. شاكي ‌‌‌‌مي‌بايست مدارك معتبري را به دادسراي كيفري ارائه كند تا جرم ‌اثبات گردد.

پس از اثبات جرم دادسرا مجرم را موظف ‌‌‌‌مي‌كند كه مال را به صاحبش بازگرداند كه به اين كار رد مال ‌‌‌‌مي‌گويند.

مجازات جرم فروش مال غير چيست‌‌‌‌‌‌ ؟

جرم ‌فروش ما‌ل غير از جمله جرائمي ‌است كه قانونگذار براي آن مجازات سختي را در نظر گرفته است و از جرائم نابخشودني به حساب ‌‌‌‌مي‌آيد. حتي اگر شاكي نيز رضايت دهد باز هم مجرم در اين نوع جرم مجازات خواهد شد. مجازات فردي كه مرتكب ‌فروش ما‌ل غير ‌‌‌‌مي‌شود به شرح زير است:

  • مجرم از يك ‌تا هفت سال به حبس محكوم ‌‌‌‌مي‌شود.
  • مجرم ‌‌‌‌مي‌بايست برابر مالي كه ربوده است را به عنوان جريمه نقدي بپردازد.
  • مجرم بايد مالي را كه به فروش رسانيده به صاحبش بازگرداند.

سوالات متدوال

فروش مال غير به چه معناست‌‌‌‌‌‌ ؟

وقتي شخصي مالي را بدون اجازه صاحبش به فروش برساند و يا از آن منفعتي دريافت كند كه در واقع آن منفعت متعلق به صاحب مال است مرتكب جرم فروش مال غير شده است.

مجازات حبس فروش مال غير چقدر است‌‌‌‌‌‌ ؟

از يك تا هفت سال.

براي شكايت از مجر‌‌‌‌مي كه مرتكب فروش مال غير شده است ‌‌‌‌مي‌بايست به كجا رجوع كرد‌‌‌‌‌‌ ؟

به دادسراي كيفري.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص فروش ما‌ل غير، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون فروش ما‌ل غير پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

منبع : فروش مال غير

حمل مواد مخدر

۵ بازديد

مواد مخدر به موادي گفته ‌‌مي‌شود كه اعتياد آور هستند و به جسم انسان نيز لطمه وارد ‌‌مي‌كنند. توليد، فروش و… مواد مخدر توسط قانون منع شده است و اين به دليل زيان‌‌‌هاي جبران ناپذير مواد مخدر بر روي مصرف كنندگان ‌‌مي‌باشد. طبق قانون كشور ما‌ حمل مواد مخدر نيز جرم بزرگي به حساب ‌‌مي‌آيد و مجازات مخصوص به خود را دارد.‌‌ در ادامه قصد داريم در اين مورد توضيحات مفصلي را خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

آيا حمل مو‌اد مخدر جرم تلقي ‌‌مي‌شود‌‌‌ ؟

همانطور كه گفته شد حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر نيز مانند فروش، توليد و… آن جرم تلقي ‌‌مي‌شود. ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر به جسم انسان ضرر ‌‌مي‌رسانند و همين دليل باعث شده است كه خريد و فروش آن‌ها منع گردد. معمولا كسي كه ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر را حمل مي‌كند قصد خريد و فروش آن را دارد. از اين رو قانونگذار حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر را جرم تلقي نموده و براي آن مجازاتي را نيز در نظر گرفته است. مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر با توجه ميزان ‌‌‌‌‌موا‌دي كه از مجرم ضبط ‌‌مي‌شود تعيين خواهد شد و هرچقدر كه ميزان آن بيشتر باشد مجازات مجرم نيز سنگين‌‌‌‌‌تر خواهد بود.

مجازات حمل مواد مخدر از يك تا پنجاه گرم و از پنجاه گرم تا پانصد گرم

همانطور كه گفته شد مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر بر حسب ميزان ‌‌‌‌‌موا‌د ضبط شده از مجرم تعيين ‌‌مي‌شود. مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر به اندازه يك تا ۵۰ گرم تا سه ميليون ريال جريمه نقدي و تا ۵۰ ضربه شلاق خواهد بود. مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر به اندازه ۵۰ گرم تا ۵۰۰ گرم نيز از پنج ميليون تا پانزده ميليون ريال جريمه نقدي و ۱۰ تا ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود.

مجازات حمل مواد مخدر از پانصد گرم تا پنج‌‌ كيلو گرم و از پنج كيلو گرم تا بيست كيلو گرم

  • از 500 گرم تا 5 كيلو گرم 15000000 تا 60000000 ريال جريمه نقدي و 40 تا 74 ضربه شلاق و همچنين 2 تا 5 سال حبس.
  • از 5 كيلوگرم تا 20 كيلوگرم نيز 60000000 تا 200000000 ريال جريمه نقدي،۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و 5 تا 10 سال حبس.

نكته: در صورت‌ تكرار حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر بيش از پنج ‌كيلو گرم علاوه بر مجازات‌‌‌هاي گفته شده فرد به جاي جريمه نقدي ‌‌مي‌بايست تمام اموال ناشي از جرم را تسليم‌ دولت نمايد. در برخي موارد نيز فرد تا سه بار جرم خود را تكرار ‌‌مي‌كند كه در اين صورت مجازات او ضبط اموال ناشي از جرم و اعدام خواهد بود.

مجازات حمل مواد مخدر از بيست كيلو گرم تا صد كيلوگرم و بيش از صد كيلو گرم

مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر‌‌ بيش از بيست كيلو‌گرم كمي سنگين‌‌‌‌‌تر خواهد بود. مجازات حمل بيست تا صد كيلو ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر شامل 60000000 تا 200000000 ريال جريمه نقدي و ۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و 5 تا 10 سال حبس خواهد بود كه ‌با مجازات‌ حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر از 5 كيلو تا 20 كيلو‌‌ گرم‌ برابر است اما بابت هر يك كيلو اضافه مجرم ‌‌مي‌بايست تا‌ 2000000 ريال جزاي نقدي بپردازد. همچنين اگر مجرم جرم‌ را تكرار كند مجازات‌‌ او اعدام و ضبط اموال ناشي از جرم ‌خواهد بود. مجازات افرادي كه بيش از صد كيلو ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر را حمل كنند مانند مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر از بيست تا صد كيلو خواهد بود كه تنها تفاوت آن اين است كه مجرم به حبس ابد نيز محكوم ‌‌مي‌شود و علاوه‌‌ بر اين اگر جرم را‌ تكرار كند به اعدام و مصادره اموال ناشي از جرم محكوم ‌‌مي‌شود.

نكته: اگر نوجوانان با سن كمتر از ۲۸ سال مرتكب جرم حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر باشند مجازات نسبتا سبك‌‌‌‌‌تري خواهند داشت اما چون عمل آن‌‌‌ها جرم‌ بوده ‌‌نمي‌توانند از مجازات آن به طور كلي معاف شوند. لازم به ذكر است كه قاضي براي تعيين مجازات ‌‌مي‌بايست حتما از پزشكي قانوني تاييديه رسيدن مجرم به بلوغ عقلاني را دريافت نمايد و سپس اقدام به صدور حكم در اين زمينه نمايد.

سوالات متداول

آيا حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر جرم است‌‌‌ ؟

بله اين كار جرم بوده و مجازات در پي خواهد داشت كه توضيحات كامل‌‌‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

اگر فردي بيش از صد كيلو ‌‌‌‌‌موا‌د ‌مخدر را حمل كند مجازات حبس او چقدر خواهد بود‌‌‌ ؟

در اين صورت فرد‌‌ به حبس ابد محكوم ‌‌مي‌شود كه توضيحات كامل‌‌‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حمل مواد مخدر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حمل مواد مخدر پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.